News
News

Nijmegen 17-07-2022Logo Wandelclub ARCHIEF

Morgenochtend ga ik mij melden in Nijmegen, Heumensoord, om samen met mijn maten van de UNIFIL Marching Group de vierdaagse te gaan lopen.

Unifil Marching GroupLogo Wandelclub ARCHIEF

Tijdens de wandeling zal ik ook aandacht vragen voor de -nog steeds- schrijnende situatie in en rond Beiroet. De ontploffing in augustus 2020 is nog niet vergeten en de schade nog lang niet hersteld. Als stichting Veteranen voor Libanon (VVL) zijn we sindsdien druk bezig om de bewoners van Libanon te helpen met inmiddels alweer meer dan 30 zeecontainers vol met hulpgoederen. Ook lopen er al verschillende projecten waarbij wij onder andere een school en een fysiopraktijk ondersteunen. Dat kost enorm veel geld en we zijn ook erg blij met alle hulp die we krijgen.
Wil je ons helpen met een donatie? Dat kan. En door meedoen met de sponsorloterij kan je met je donatie ook een van de (twee) reizen naar Libanon winnen, waarde €1.350!!! Hoe?
Zoek mij op en koop een lot (of meer) bij mij. De betaling van de €20 per lot kan contant maar liever via een tikkie.

Tref je mij niet? Of wil je gewoon doneren? Alles kan en mag. Ook kan je via onze website de loten bestellen en dat gaat heel eenvoudig.

Tot binnenkort in Nijmegen of waar dan ook. Voor iedereen die meeloopt: heel veel succes en plezier! Ik ga er in ieder geval van genieten!

Met vriendelijke groet Fred van der Ploeg

nijmegen 850