News
News

Wijk bij Duurstede, 20-05-2022

Onze hulp aan de Libanese bevolking gaat gewoon door.

Ook al lijkt het alsof er niets meer gebeurt, niets is minder waar.
Achter de schermen zijn wij als stichting volop bezig om na te komen wat we beloven namelijk projecten opstarten en afhandelen, en vooral dat elke eurocent ten goede komt aan de bevolking van Libanon.
Daarvoor benaderen wij onze vrijwilligers en sponsoren, om door middel van goederen en kennis te helpen.
Toch blijven wij iedereen die wil en kan helpen, vragen om een steentje bij te dragen met goederen. Donaties zijn ook meer dan welkom zodat wij eind juni weer een container gevuld met hulpgoederen naar Libanon kunnen afsturen.
Op dit moment zijn wij voor ons Schoolproject (zie site Projecten > ondersteuning School) dringend op zoek naar intern geheugen voor  12 computers; DELL Optiflex 7010.
Deze computers hebben wij gekregen er zit alleen geen intern geheugen in.
We zijn dus op zoek naar de volgende geheugenmodules van 2GB (4GB) DDR3 1333MHz (1600MHz) (dual rank).
Daarnaast zijn alle schoolspullen voor leerlingen van 6 t/m18 jaar zeer welkom. Denk aan schriften, pennen, kleurstiften enz enz.
Maar ook rugzakken, voor de kleine kids maar ook voor de grotere jongeren. Als die rugzakken nieuw zijn kun je die kinderen daarmee echt een waardevol cadeau geven.
Laat het ons zo snel mogelijk weten of u ons hiermee kunt helpen!

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor vragen.

We zijn dit jaar een nieuw project opgestart namelijk een Fysiotherapiepraktijk in Zahle.
Zahle is een stad in de Beeka-vallei.
Deze praktijk is voornemens om hulp te gaan bieden aan de vele vluchtelingen uit Syrië maar komt behandeltafels en specifieke medisch apparatuur te kort.
Wie kan ons hiermee helpen.

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor vragen.

oproep 1 850 2oproep 1 850 4oproep 1 850 3